Hovedmeny
Hjem
Fredsvik
Bomuligheter
Camping info
Dagsturer
Båter
Webkamera
Vegbeskrivelse
Værmelding
Kontakt oss
Linker
Andre språk
English
Deutsch
Nederlands
Hjem
Velkommen til Sunndalsfjord Hytter og Camping
      Sunndalsfjord Camping, rom og hytteutleie ligger idyllisk til ved sjøen omrammet av fjord og fjell, ved riksveg 62 mellom Sunndalsøra og Eidsvåg.
Etter dette går veien lengre øst til Oppdal, Trondheim og Oslo, eller vest til Molde og Kristiansund. I øst finner du The Golden Route: Trollveggen, Trollstigen og Geiranger.

Vi har klart å kombinere camping og hytteutleige. Hyttene våre er av høyeste kvalitet, er innredet for kort- og langtidsutleie og ligger i skogen for seg selv adskilt fra campingen.

Butikker, bank og post etc. finnes i Eidsvåg, som ligger 13 km fra Fredsvik eller Sunndalsøra 20 km unna. I Øksendal finner du butikken til Knut i Bua.


Fiske
Mulighetene for fiske er mange her på Sunndalsfjord camping. For de som har lyst ut på fjorden, har vi har 5 båter som du kan leie for en rimelig penge. Vi har redningsvester i alle størrelser fra 0 til over 100kg.
Les mer...
Laksehytta
Laksehytta med sin unike beliggenhet ved fjorden er et funn for de som vil være for seg selv.. Egen grillplass ved sjøen nedenfor hytta. Her kan du sitte og nyte solnedgangen ved bålet. Lytte til elva som renner ut i fjorden, kort og godt nyte livet.
Les mer...
Rådyrhytta
Midt mellom Geiranger og Trondheim, 20 km fra Sunndalsøra og 13 km fra Eidsvåg finner du dette ferieparadiset. Velutstyrt hytte for inntil 6 pers. Her kan du oppleve det flotteste av norsk vestlandsnatur, som blå fjorder, høye fjell og spennende utfluktsmuligheter.

Les mer...

Arranged by TrioWeb for Sunndalsfjord Camping.